Seçim Sonuçları 2023

Genelevde zorunlu eğitim

Genelevde zorunlu eğitim
18 Şubat 2010 Perşembe, 13:09 İsviçre'de hayat kadınlarıyla birlikteyken kalp krizi geçirenlerin kurtulma ihtimali çok yüksek

İsviçre'de hayat kadınlarına, kalp krizi geçiren müşterilerini kurtarabilmeleri için kalp cihazı defibrilatör kullanma eğitimi verildiği ortaya çıktı.

Daily Telegraph'taki habere göre, Lugano'daki genelev sahipleri, çok sayıda yaşlı müşterileri bulunduğunu belirterek, hayat kadınlarının duran kalbin elektrik şokuyla tekrar çalıştırılmasını öğrenmelerine ihtiyaç duyulduğunu bildirdiler.

Genelevlerde sık sık kalp krizi vakalarının görüldüğünü belirten bir genelev sahibi, "müşterilerin evimizde ölmesi bizim için pek iyi bir şey değil" dedi.

Son olarak, iktidarsızlık ilacı kullanan bir emeklinin genelevde öldüğü belirtildi.

Lugano bölgesinde 38 genelev bulunduğu, müşterilerin yüzde 80'nin de İtalya'dan geldiği belirtiliyor.

Haber Dükkanı
Haber Dükkanı büyük