Konutta tavan fiyat uygulaması gelecek mi?

Konutta tavan fiyat uygulaması gelecek mi?
22 Mayıs 2022 Pazar, 21:03 Tüm gözler, yarın gerçekleşmesi planlanan Kabine toplantısına çevrildi. Toplantıda Türkiye ve dünya gündeminin yanısıra ekonomideki gelişmeler de ele alınacak. Konutta tavan fiyat uygulaması da konuşulacak konu başlıkları arasındaki yerini alacak.

Son Kabine toplantısı 9 Mayıs tarihinde gerçekleşmişti. Yeni haftaa girilirken Kabine Toplantısının 23 Mayıs Pazartesi günü yapılması bekleniyor.



HASTANELERDE MASKE YASAĞI KALKACAK MI?


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Pandemi süreci boyunca Bilim Kurulu üyelerimiz düzenli olarak bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Birlikte hareket ederek büyük mücadele verdiğimiz Koronavirüs salgınının son günlerindeyiz. Umut ediyorum ki aynı dayanışma duyguları ile bu salgının bitişine de şahitlik edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır. Maske zorunluluğu toplu taşıma araçları ve sağlık kuruluşlarında vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir.' açıklamasını yapmıştı.

Toplu ulaşım ve hastanelerde maske zorunluluğunun Kabine toplantısında yeniden değerlendirilmesi bekleniyor.

KONUTTA TAVAN FİYAT UYGULAMASI

Yarın toplanması beklenen Kabine toplantısında konutta tavan fiyat uygulamasının da gündeme getirilmesi bekleniyor.

Haber Dükkanı
Haber Dükkanı büyük