Seçim Sonuçları 2023
Ümit OĞUZTAN
Ümit Oğuztan

Hayatınız için bir şey ısmarlarken

info@haberdukkani.com 06 Kasım 2011 Pazar

Fahişelerden nefret etmedim ama sevemedim de.. Çünkü kahpedirler.. ne zaman, nerede ve kaç kuruşluk bir para için hançerleyecekleri hiç belli olmaz.

Fahişe ruhlu bir kadından çok daha tehlikeli olanı fahişe ruhlu erkeklerdir. Aslında bir melek olan Şeytan'ın yeryüzündeki ikiz kardeşleridirler.

Ve bir de travestiler ile transseksüeller vardır ki; onlar Tanrı'nın lanetini üzerlerinde taşıyanlardır.

Fahişeler, travestiler, transseksüeller, gayler, lezbiyenler, biseksüeller, swıngerler.. her biri de birer insanlık halidir aslında.

Katiller, gaspçılar, hırsızlar, dolandırıcılar, yankesiciler.. bunlar da insanlık hallerinden seçmecelerdir.

Alimler ile zalimler birbirlerine çok benzerler. Nükleer başlıklı bir füzeyi yapan alimler ile Adolf Hitler arasında ne gibi bir fark olduğunu varın siz hesaplayın.

Politikacılar ile futbolcular birbirlerine çok benzerler. Kim daha çok para verirse oraya transfer olurlar.

Kanlı ama kutsal bir bayram gününde neden böyle şeyler takıldı aklıma bilemem ama hayatınız için bir şey ısmarlamaya kalkışırsanız eğer dikkat etmenizde mutlak yarar var.

Ümit Oğuztan

TÜM YAZILARI

Haber Dükkanı büyük